Monday, March 25, 2013

Transport autoturisme pe platforma în timpul ierniiTransport autoturisme pe platforma  în timpul iernii
Iarna este un moment deosebit de înşelător pentru oricine care conduce. Condiţiile proaste de drum şi de vizibilitate redusă, pot fi grele chiar şi pentru un şofer experimentat. Dar, uneori, indiferent cât de mult luaţi măsurile de precauţie, accidentele nu intarzie să apară atunci când ne asteptam mai putin.

Sfaturi de securitate pentru transport autoturisme pe platforma  în timpul iernii
 
În cazul în care aveti un accident sau ramaneti blocat pe drum, cel mai bine e sa apelati la cele mai bune servicii de remorcare, aceasta ar fi prima dvs. actiune. După ce aţi plasat un apel la Emavi transport auto pe platforma, vă puteţi aştepta la un răspuns rapid, indiferent de ce moment al zilei este. Serviciile noastre de transport autoturisme pe platforma   sunt disponibile 24/7. În timp ce aşteptaţi, aţi putea lua în considerare sa aprindeti avariile sau toate luminile intermitente de urgenţă ca un avertisment pentru alte vehicule. Vizibilitate redusă, care a determinat să aducerea autovehiculului  în afara drumului ar putea fi cauza pentru un alt vehicul sa va loveasca autoturismul.

În timp ce asteptati pentru servicii de transport autoturisme pe platforma , dacă vremea va permite, să rămâneti în afara vehiculului şi departe de orice trafic. În caz de coliziune nefericită cu alt vehicul a vehiculului dumneavoastră, veţi fi scutit de orice traume suplimentare. În cazul în care vremea este prea severă pentru dvs. să va aventurati afară, rămâneti în vehicul, dar asiguraţi-vă că fixaţi centura de siguranta pentru ca acest lucru va reduce impactul de orice coliziune.

În timpul sezonului de iarnă, luati în considerare păstrarea catorva lucruri in masina dvs., care ar putea servi ca un kit de supravieţuire în caz de orice eventualitate. Kitul de supravietuire ar putea include o pătură, o lanternă, suplimente de energie, plus o pereche de mănuşi şi o sticlă de apă, in cazul in care aveţi nevoie de ea sau în cazul în care radiatorul nu se încălzeşte. De asemenea, este recomandat sa aveti  in jur de 4 kilograme de sare sau orice alt material în portbagaj. Această greutate suplimentară este de ajutor pe drumuri alunecoase.  

De asemenea bateriile auto sunt afectate pe timp de iarna, trebuie sa avem grija mare in ceea ce priveste intretinerea lor. Pe site-ul www.baterii-acumulatori-auto.ro veti gasi suport in ceea ce priveste prelungirea vietii bateriilor auto si multe altele.

La Emavi
 transport autoturisme pe platforma, facem tot posibilul pentru a asigura rapid serviciile de remorcare si transport auto. Anumite măsuri de precauţie din partea dvs. ar putea ajuta să vă mentineti siguranta in cazul in care serviciile noastre de tractari auto  sunt intarziate din cauza vremii nefavorabile. La Emavi  transport autoturisme pe platforma, cu experienţa noastră şi echipamentele de care dispunem, ne asiguram ca vehiculul va fi remorcat in siguranţă şi vă ajutam să reveniţi la caldura si confortul de acasă cât mai curând posibil.

No comments:

Post a Comment