Friday, December 30, 2016

Unde facem reparatiile si reviziile auto?



Turbina se regaseste  la motoarele diesel, care merg pe motorina. Turbina este foarte utila atunci cand motorul are nevoie de un impuls pentru a merge putin mai tare, atunci cand turam motorul. Pentru a avem o turatie mai mare, motorul diesel are nevoie de turbina. Daca turbina se strica, este indicat sa duceti masina intr-un service auto si nu sa incercati sa o reparati singur, cu toate ca exista o serie intreaga de tutoriale pe internet care spun cum sa repari o turbina, trebuie sa se ocupe de acesta problema specialistii si acestia pot fi gasiti la un service auto  specializat si autorizat de reparatii turbine sau reconditionari tubine, precum Auto Erebus, service-ul unde am facut revizia auto si unde noi mergem constant pentru operatiunea de revizie. Auto Erebus este unul dintre service-urile auto unde pe langa reparatii de calitate, beneficiezi si de consultanta la orice revizie.

La motoarele diesel, cauza principala pentru defectarea turbinei apare datorita turatiei necorespunzatoare a motorului. Mai exista si cause legate de modul intretinerii masinii. Acestea apar atunci cand se pot gasi tevi sparte intre motor si compresor, totodata de la filtrul de aer pot aparea probleme, in cazul in care acesta se infunda, blocandu-se si  puteti pati similar ca in cazul tevilor si cel mai probabil ajunge sa se strice roata compresorului. Stricandu-se roata compresor ajungeti sigur la service.

Pentru a pastra starea masinii foarte buna pentru o mai lunga durata de timp trebuie sa faceti intretinerea si sa consultati manualul acesteia. Acolo gasiti tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a va ajuta si pentru a pastra pentru o mai lunga durata masina intr-o stare buna, daca nu chiar foarte buna. Prin simplul stil de condus puteti ajuta foarte mult masina. Daca aveti un stil agresiv incercati sa cititi cartea masinii si veti intelege cand si unde puteti pune piciorul mai tare pe aceleratie.

Defectarea oricarei componente a turbosuflantei poate duce la pierderea severa a puterii motorului. Bineintels de aici si consumul mare de carburant. In ziua de azi turbosuflanta o gasim si pe mare, si in apa, si pe uscat. De la tractor la vapor si avion, toate folosesc turbosuflante care le permit sa care greutati mai mari sau pentru avioanele cu motor diesel le permit sa zboare mai sus. Tocmai din acest motiv, turbosuflanta a devenit cunoscuta si in service-urile din Romania.

No comments:

Post a Comment