Friday, March 31, 2017

Alegerea unei centrale termice



Autoturismele si aparatura de provenienta italiana au fost intotdeauna in topul alegerilor consumatorilor, pentru unii reprezentand chiar un lux. Cand vine vorba de centrale termice Ferroli si aparatura pentru incalzire, Italia nu se lasa mai prejos si se mentine in topul preferintelor utilizatorilor, spre exemplu cu centrale termice Ferroli la preturi foarte bune. Cand vine vorba de preturi pentru o centrala Ferroli, majoritatea dintre noi nici nu banuim ca exista calitate atat de inalta la preturi atat de accesibile. O centrala Ferroli reprezinta o alegere excelenta, daca ai nevoie de detalii poti afla mai multe despre centrale termice Ferroli pe Berluni.ro.  


Esti in cautarea unei centrale si nu stii ce sa alegi? Ai ajuns unde trebuie. Fie ca alegi firma Ariston, Vaillant, Immergas sau Ferroli, important este tipul centralei de care ai nevoie, pentru ca toate modelele produse de marcile de mai sus sunt confectionate cu atentie la detalii si sunt de calitate foarte buna. Asadar, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de centrale termice: centrale termice in condensatie, centrale termice electrice, centrale termice pe lemne sau centrale termice pe paleti.

Pentru a alege o centrala termica in cunostinta de cauza este necesar sa tii cont de cativa factori, cum ar fi capacitatea centralei, siguranta in exploatare, randamentul (in aceasta situatie este indicat sa alegi o centrala termica in condensatie, chiar daca pretul este mai ridicat). Tinand cont de aceste aspecte, este recomandat ca partea financiara sa nu fie criteriul principal in baza caruia alegi centrala termica. Alegerea unei centrale termice economice trebuie sa fie in functie de consum, iar din acest punct de vedere tot centrala termica in condensatie are de castigat in alegerea pe care o vei face.

Exista centrale termice de bloc si centrale termice de apartament. Daca se cade la un acord comun intre proprietarii blocului, cel mai bine este sa se aleaga o centrala termica de bloc, aceasta fiind mult mai eficienta comparativ cu o centrala termica de apartament. Necesarul de incalzire a unei centrale termice se calculeaza in urma unui standard numit STAS 1907, pentru a aproxima cea mai buna metoda de incalzire a unei cladiri.

No comments:

Post a Comment