Wednesday, May 31, 2017

De ce sa alegi un scut motor?



Un scut motor nu afecteaza garantia masinii, acesta este un lucru foarte important de stiut. Pentru montarea unui scut motor nu se aduc modificari autoturismului, tocmai de aceea un scut nu afecteaza nici garantia masinii. In cazul in care cumperi scuturi metalice online, acestea vor fi livrate impreuna cu toate accesoriile de prindere. Este bine sa stii care este un pret bun pentru un scut. Spre exemplu, pe auto-hak.ro gasesti un scut metalic la pret avantajos pentru aproape orice model de autoturism. 

De ce sa alegi un scut motor pentru masina ta?

Un scut motor te ajuta sa prelungesti viata masinii tale, pastrand-o ca noua pentru o perioada mai lunga de timp. Scutul motor nu este o piesa esentiala pentru masina ta, autoturismul putand functiona foarte bine si fara un scut motor. Scutul motor are rolul esential de a proteja motorul masinii tale, ajutand astfel la o viata mai lunga a pieselor auto, evitand drumuri la service-uri auto si prelungind durata de viata a motorului.

Contrar asteptarilor, ceea ce noi numim caroserie nu este partea vizibila de la exteriorul automobilului, ci ansamblul caroserie – elemente de design. Baza unui autovehicul o constituie cadrul, peste care sunt montate piesele. Acestea la randul lor sunt protejate de scheletul metalic al caroseriei, iar caroseria este intarita cu amortizoare pentru absorbtia socurilor.

La suprafata sunt apoi montate elementele de design prezentate mai sus. Ele au insa si rol estetic – foarte multe particularitati sunt embleme ale unor marci, si rol aerodinamic, facilitand usurinta cu care masina inainteaza in trafic . Nu in ultimul rand, ele contribuie si la diminuarea socurilor in caz de coliziune respectiv la sporirea sigurantei pasagerilor.

Pe piata auto exista scuturi metalice si la preturi mari, insa raportul calitate pret pentru un scut metalic la AutoGedal este unul dintre cele mai bune existente in momentul actual. Scuturile metalice comercializate de auto-hak.ro au 24 luni garantie si include kit-ul de montare.

Exista si scuturi motor din plastic, insa ideal este sa alegi scuturi metalice, protectia masinii cu un scut metalic fiind mult mai puternica. Achizitionarea unui scut te va ajuta sa ai cat mai putine drumuri la service-urile auto.

No comments:

Post a Comment