Tuesday, January 31, 2017

Achizitionam cauciucuri de iarna?



Indiferent daca traiesti intr-un oras mare sau intr-unul mai mic, masina ta are aceleasi nevoi. Fie ca este vorba de ulei de motor, de cauciucuri de iarna (spre exemplu anvelope 205/55 R16) sau de cauciucuri de vara, masina ta are si va avea intotdeauna aceleasi  nevoi. Cand vine vorba de cauciucuri de iarna, trebuie sa faci o alegere buna. Alege sa achizitionezi anvelope 205/55 R16 de la acvila-romania.ro, aceste anvelope 205/55 R16 reprezinta o alegere ideala, deoarece sunt concepute special pentru a mentine siguranta masinii si ofera performante sorite in conditiile de iarna.

Poate iti spui ca achizitionarea de cauciucuri de iarna este necesara doar pentru a respecta legile in vigoare, poate crezi ca nu ai nevoie de cauciucuri de iarna sau poate consideri ca ai cauciucuri de vara foarte bune, insa este o mare greseala sa nu tii cont de anvelopele de iarna. Cauciucurile de iarna sunt realizate special pentru a asigura eficienta in mersul pe sosele si pentru siguranta ta in masina.

Banda de rulare cu aspect mai agresiv in cazul cauciucurilor de iarna decat in cazul celor de vara ajuta la imbunatatirea manevrabilitatii masinii. Avand tractiune si manevrabilitate mult mai bune, masina ta te va putea mentine astfel in siguranta pe sosele. La cauciucurile de iarna, striatiile benzii de rulare sunt concepute astfel incat sa combata acvaplanarea, astfel ca zapada este acaparata si apoi eliminata.

Exista si o solutie de care multi poate nu ati auzit, si anume cauciucurile all seasons, recomandate pentru orasele mari, unde zapada nu reprezinta o problema atat de mare. Montand astfel de cauciucuri all seasons, circuli in orice sezon cu aceleasi cauciucuri si respecti si legile in vigoare. Ai nevoie de cauciucuri de iarna doar in conditiile in care circuli in zone cu zapada multa, unde conditiile sunt mai aspre. In astfel de situatii chiar sunt mai mult decat recomandate cauciucurile de iarna.

In concluzie, pe timpul iernii sau in anotimpurile reci, poti folosi cauciucuri all seasons, insa daca exista conditii mai severe si zapada reprezinta un impediment, se recomanda montarea cauciucurilor de iarna, care iti vor mentine siguranta pe sosele si previn derapajul.


  

No comments:

Post a Comment