Saturday, September 30, 2017

De ce sa apelezi la leasing operational auto?



Majoritatea celor care isi doresc un autoturism, insa nu isi permit sa plateasca toti banii deodata, apeleaza la diferite companii de leasing auto. De asemenea companiile au ajuns la concluzia ca este mult mai eficient sa externalizeze multe operatiuni chiar si in privinta autoturismelor, tocmai de aceea apeleaza la leasing operational auto, externalizand astfel diferitele forme de risc legate de automobile (service, intretinere, asigurare), bazandu-se pe faptul ca toate cheltuielile sunt mentinute sub control prin intermediul unei terte companii de leasing operational si resursele companiei nu sunt blocate intr-o activitate conexa, insa care nu are de-a face cu domeniul principal de activitate al firmei.

O companie de leasing operational sau leasing operational auto faciliteaza in mod direct desfasurarea activitatii principale a oricarei firme, prin achizitonarea unei masini in leasing vei scapa de grija platii asigurarii pentru masina, a service-ului auto sau a intretinerii masinii. Rata lunara pentru masini in leasing include si costurile aferente detinerii unuia sau mai multe autovehicule: service si reparatii, asigurare auto, intretinere auto. De asemenea daca exista necesitatea inlocuirii unui autovehicul, acest lucru se poate face la cerere prin intermediul companiei de leasing auto. Poti citi mai multe aici.

Poti apela la solutii de leasing operational de la Arval, companie de leasing operational auto cu reputatie in domeniul auto. Arval este un lider pe piata in domeniul leasing operational si poate asigura achizitionarea de autovehicule de orice marca, orice model, avand o putere de cumparare care asigura cele mai bune preturi. Arval iti ofera si posibilitatea de estimare si predictibilitate a costurilor, astfel ca iti poti face calcule pentru perioada de leasing chiar si pentru o perioada mai mare de 2 ani.

Dupa cum am mentionat mai sus, apelarea la o companie de leasing operational, precum Arval, pentru a cumpara masini in leasing, are foarte multe avantaje. Rata lunara pe care o platim pentru masina catre compania de leasing include toate cheltuielile aferente masinii, cheltuieli care sunt monitorizate de catre firma de leasing auto. In cazul in care compania ta detine o flota auto in leasing, acelasi lucru se intampla cu toate masinile, flota companiei fiind administrata de persoane cu expertiza auto.

No comments:

Post a Comment