Saturday, September 30, 2017

De ce este necesar un scut metalic pentru masina ta?





Stii ce este acela un scut auto  sau  scut motor? Este bine sa fii informat, pentru a sti daca si de ce ai nevoie de un scut motor metalic la autovehicolul tau. Este bine sa stii ca indiferent de marca masinii tale, este bine sa ai montat un scut. Poti vedea cateva exemple de scuturi metalice aici: scut motor Auto-hak. Auto-hak.ro comercializeaza scuturi metalice noi.
Un scut metalic are rolul de a proteja autoturismul si este necesar indiferent de marca autoturismului. Un scut reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai putea face in vederea protejarii masinii tale. Un scut metalic pentru motor poate fi cumparat nou sau la mana a doua. De cele mai multe ori un scut auto este indicat sa fie nou, deoarece el trebuie schimbat periodic. 



Un scut motor previne avarierea anumitor piese auto ale masinii. Cele mai comune lucrari de reparatie a elementelor de caroserie se refera la tinichigerie respectiv vopsitorie si pot include:

·         Redresat caroseriile avariate
·         Indreptarea anumitor componente
·         Montarea sau demontarea de parbrize si tapiserii
·         Sudura in puncte, pe tabla sau aluminiu
·         Recarosare
·         Vopsire

Tratarea problemelor semnalate anterior cu seriozitate si profesionalism impune folosirea unor echipamente de ultima generatie:

·         Elevatoare mobile sau fixe, cu capacitati variind de la 1.5 la 5 tone
·         Standuri pentru redresat caroserii, de preferat modele asistate de calculator
·         Aparate pentru sudura in mediu de argon, pentru metal respectiv aluminiu
·         Invertoare pentru sudura in puncte, functionale pentru orice fel de element de caroserie, grosime, profil si material de baza
·         Prese si alte dispozitive pentru intreptat sau profilat tabla
·         Ciocane inertiale pentru intredptat tabla sau aluminiu prin procese electrice
·         Cabina de vopsit cu aspiratie fortata si cu dubla filtrare
·         Instalatii computerizate pentru amestecarea vopselelor
·         Echipamente omologate si metrologizate

Un scut motor metalic este format dintr-o placa metalica – foarte rar dintr-o placa din plastic – care protejeaza motorul de eventualele obstacole care ar putea fi intalnite pe traseu. Acesta este plasat sub motor, foarte aproape de sol, preluand socurile rezultate la trecerea peste obiecte mai inalte aflate pe sosea.

Poti gasi cateva informatii auto folositoare aici.

No comments:

Post a Comment